Sorggruppen i Mårslet

Et gratis tilbud om samvær og samtale mellem voksne, der har mistet 

Her i Mårslet har vi oprettet en sorg- og livsmodsgruppe, der henvender sig til sørgende, der mangler nogle at dele deres sorg med.

Gruppen mødes i Mårslet Sognehus. Et møde varer ca. to timer, og der afholdes møde hver anden mandag, i alt 8 gange.

”Som jeg har det lige nu, er det godt at være sammen med andre og at blive hørt og forstået”. Det er et af de udsagn, vi har hørt i tidligere grupper. Det kan være svært at finde personer i ens omgangskreds, som i længden kan rumme og forstå den smerte, som sorgen over at have mistet en af sine nærmeste, indebærer. Et andet udsagn er: ”Min omverden synes, jeg hurtigt skal se at komme videre, men så hurtig er sorg ikke, skal jeg hilse og sige”.

I gruppen er der tavshedspligt, men deltagerne lærer selvfølgelig hinanden at kende. Det kan give mulighed for at få en kontakt, som man også efter forløbets afslutning kan have glæde af. Gruppen ledes af Susanne Lauritsen og Kaj Lolholm.

Nuværende gruppe startede op den 26. august og da det er en lukket gruppe, er det først muligt at deltage i næste gruppe som starter op til januar/februar 2020.

Har du brug for, eller kender en, der har brug for at deltage i gruppen for voksne, kan henvendelse ske til Susanne Lauritsen, tlf.nr. 2532 4657 eller mail susanne.lauritsen@gmail.com 

 

Med venlig hilsen

Susanne Lauritsen og Kaj Lolholm

 

Lukket for kommentarer.