KulturCafé 8320

byder velkommen til en ny efterårssæson.

”X-FactorCafé”: Søndag den 18. august kl. 16 i Mårslet kirke:

Mårslets lokale X-factor-helte – ”Anne Mette og Tomas” – blev landskendte, da de medvirkede i X-Factor 2018. Nu giver de koncert i den smukke nyrenoverede kirke med guitaristen, Simon Troelsgaard.

Entré kr. 50,- ved indgangen.

”MusikCafé”: Søndag den 15. september kl. 16 i Mårslet kirke:

”Bach og Bibelen – bud til tiden”. Et vekselspil mellem Bibelens ord og musik af Johann Sebastian Bach.

Skuespiller Ditte Gråbøl fremfører tekster fra de fire evangelier, og organist Sven Verner Olsen spiller de tilhørende værker af J.S. Bach.

Entré kr. 50,- ved indgangen.

”ABBA-Café”: Torsdag den 3. oktober kl. 19 i Mårslet Sognehus:

”ABBA – kom tæt på musikken”. Musikjournalist og foredragsholder, Per Wium, og Mårslet Kirkes Pigekor tager ABBA-æraen under kærlig behandling.

Entré kr. 50,- ved indgangen – incl. kaffe/te og kage J

”Peter AG-Café”: Tirsdag den 22. oktober kl. 19.30 i Mårslet Sognehus.

”Det sansende menneske – om livsmod, livsglæde og det sansende menneske”.

Peter A.G. fra ”GNAGS” fortæller om sig selv og sin opvækst, om at være et opmærksomt menneske og om at svare på de udfordringer, som livet byder på.

Et arrangement i samarbejde med Mårslet og Grønløkke Aftenskoler.

NB!!!! Billetter á kr. 100,- på billetto.dk fra 15. august. Evt. resterende billetter ved indgangen.

”JuleevangelieCafé”: Søndag den 17. november kl. 16 i Mårslet Kirke.

“Det skete!”

En rejse gennem Juleevangeliet med tonemalerier og scenarier, der males op for øjnene af små og store – og projiceres op på kæmpelærred. Maria på æslet og Josef, engle og stjerner vandrer rundt i kirkens hvælvinger via andre projektorer.

Karen Thomsen står for det billedlige udtryk. Tine K. Skau og Kai Stensgaard står for teknikken og for musikken på alskens instrumenter.

Entré kr. 50,- ved indgangen.

Kontanter og MobilePay modtages.

Yderligere info om de forskellige arrangementer i Mårslet-Bladet, kirkens hjemmeside og MårsletWebben, når tiden nærmer sig.

Vi ser frem til en spændende og indholdsrig sæson. Vel mødt :-)

KulturCaféens Initiativgruppe

Anna Johnsen – Lisbet Thorendal