Datoer for konfirmation 2020:

Søndag d. 3. maj 2020 kl. 10.00 Mårslet Skoles 7 A
St. Bededag, fredag d. 8. maj 2020 kl. 09.00 Mårslet Skoles 7 B
St. Bededag, fredag d. 8. maj 2020 kl. 11.00 Mårslet Skoles 7 C
Søndag d. 10. maj 2020 kl. 10.00 Mårslet Skoles 7 D

Konfirmationsindskrivning 2019/20

Præsterne ved Mårslet kirke vil gerne hilse på de nye konfirmander før sommerferien. Derfor indbyder vi elever med forældre fra 6 klasserne til konfirmationsindskrivning. Det foregår i Mårslet Kirke, og vil komme til at foregå således:

Tirsdag den 11. juni, 6 A + C – Signe Høg

6.A og forældre møder op i Mårslet kirke kl. 17.00 hvor der vil blive givet information om konfirmations forløbet og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Derefter holder vi en lille pause med forfriskninger. 6.C og forældre slutter sig nu til os kl. 18.00 hvorefter vi holder en fælles gudstjeneste. Der vil igen være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Efter gudstjenesten siger vi farvel til 6.A mens 6.C bliver og nu får information om konfirmationsforløbet.

Onsdag den 19. juni, 6 B + D – Trine Nissen

6.B og forældre møder op i Mårslet kirke kl. 17.00 hvor der vil blive givet information om konfirmations forløbet og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Derefter holder vi en lille pause med forfriskninger. 6.D og forældre slutter sig nu til os kl. 18.00 hvorefter vi holder en fælles gudstjeneste. Der vil igen være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Efter gudstjenesten siger vi farvel til 6.B mens 6.D bliver og nu får information om konfirmationsforløbet.

På møderne vil I få at vide, hvordan vi fordeler holdene efter aftale med skolen. Man følger forberedelsen klassevist.

Som noget nyt skal man nu tilmelde sit barn digitalt med Nem-Id. Vi beder jer gøre dette inden, I møder op, eller medbring evt. Nem-Id til indskrivningsaftenen og gør det via jeres smartphone. Derudover vil vi gerne, at I husker at medbringe den udfyldte tilmeldingsblanket, som er vedlagt det brev I har fået tilsendt. Vi har også lagt den her på siden hvis blanketten skulle være blevet væk.

Nem-Id link til indskrivning:

Indskrivningsblanket:

Tilmelding til konfirmationsforberedelse i Mårslet Sogn 2020

Hermed hjertelig velkommen til næste års konfirmander og forældre! Vi glæder os til at se jer!

Signe Høg og Trine Nissen, sognepræster

Datoer for konfirmation 2021:

Søndag d. 25. april – 7.A

St. Bededag, fredag d. 30. april – 7.B

Søndag d. 2. maj – 7.C

Har du spørgsmål vedrørende konfirmationer kontakt sognepræst Sogne Høg eller sognepræst Trine B. Nissen.