Børne- Bamsegudstjenester

BamseBørne- bamsegudstjenester i Mårslet Sognehus foregår sådan:

Børnene ankommer med deres bamser under armen lidt før kl. 17.00. Vi tæller de 9 bedeslag, organisten spiller et stykke dejligt musik på klaveret, og herefter går præsten rundt og siger god dag til alle bamserne. Så fortæller præsten, hvad det handler om i dag.

Vi synger første salme. Gerne med nogle fagter til, som børnene hjælper med at finde på. Præsten samler børnene foran alteret og fortæller en historie, ofte med hjælp fra børn og bamser. Vi synger 1-2 vers af en salme. Vi beder Fadervor, og præsten lyser velsignelsen.

Vi synger 1-2 vers af en salme. Børnene lægger sig ned, og organisten spiller et stykke afslappende musik.

Klokken er nu tæt ved 17.30, og vi går ind ved siden af og spiser aftensmad sammen. Maden koster 10 kr. pr. barn og 20 kr. pr. voksen, og det er muligt at betale med Mobilepay. Man skal ikke melde sig til på forhånd.

Sognepræst, Signe K. Høg

Se hvornår den næste børne- bamsegudstjeneste er herunder:

  • BørneBamse gudstjeneste den 6.november 17:00, klokken 17:00 17:00 Børne-bamsegudstjenester i Mårslet Kirke foregår sådan: Børnene ankommer med deres bamser under armen lidt før kl. 17.00. Vi tæller de 9 bedeslag, organisten spiller et stykke dejligt musik på klaveret, og herefter går præsten rundt og siger goddag til alle bamserne. Så fortæller præsten, hvad det handler om i dag. Vi synger første salme. Gerne...

Lukket for kommentarer.