Babysalmesang

Babysalmesang er et tilbud for nybagte forældre og babyer i alderen 2-8 måneder. Babysalmesang ligger fredag formiddag i Mårslet Kirke.

Med sange, salmer, fagter og simple rekvisitter sættes sanserne i spil. Forældre og børn får et fælles musikalsk repertoire, som man kan bruge derhjemme. Babysalmesang er en sjov, rolig og musikalsk stund, hvor nærværet og glæden er i centrum. Der er efterfølgende kaffe/the, småkager og hyggeligt samvær for dem, der har lyst. Et forløb består af 8 gange, og det koster 200 kr. at deltage. Der er plads til max 10 på holdet.

Alle er velkomne!

👶🎶Der er nu åbent for tilmelding til en ny sæson babysalmesang i kirken!🎶👶

Forløbet spænder over 8 fredage med opstart d. 13. september (vi springer over uge 42). Vi synger og leger i kirken mellem kl. 11 og 11:45, hvorefter alle inviteres til kaffe/ the bord og lidt extra hygge i sognehuset, hvis man har lyst til det.😊

Tilmelding foregår per e-mail til Anne Kraglund: annekei@me.com. Hertil kan også rettes eventuelle spørgsmål.

Jeg glæder mig meget til at skabe et dejligt rum for jer med musik, sansning og skønt samvær henover efteråret!