Babysalmesang

Babysalmesang er et tilbud for nybagte forældre og babyer i alderen 2-8 måneder. Babysalmesang ligger fredag formiddag i Mårslet Kirke.

Med sange, salmer, fagter og simple rekvisitter sættes sanserne i spil. Forældre og børn får et fælles musikalsk repertoire, som man kan bruge derhjemme. Babysalmesang er en sjov, rolig og musikalsk stund, hvor nærværet og glæden er i centrum. Der er efterfølgende kaffe/the, småkager og hyggeligt samvær for dem, der har lyst. Et forløb består af 8 gange, og det koster 200 kr. at deltage. Der er plads til max 10 på holdet.

Alle er velkomne!

Så starter en ny sæson med babysalmesang i Mårslet Kirke. Du kan stadig nå at være med!

Forløbet henvender sig til babyer fra 2-10 måneder og deres mor eller far. Vi mødes første gang i Mårslet kirke d. 17. januar, hvor vi synger og leger fra kl. 09.30-10.15. Herefter er der kaffe/ te og hyggesnak for dem som har lyst til det. Forløbet strækker sig over 8 gange og koster 200 kr. For yderligere information eller tilmelding kontaktes kirke-kulturmedarbejder Kirsten på telefon 4022 4076 eller kkm.maarsletkirke@gmail.com.