👼Oplev juleevangeliet med ExpandingCanvas ❤

Oplev “Juleevangeliet” med musikmaleri-ensemblet ExpandingCanvas

Koncert i Mårslet Kirke søndag den 17. november kl. 16.00

Med ExpandingCanvas opførelse af Juleevangeliet, opleves fortællingen gennem billedkunst og musik på samme tid. Mens billedkunstner Karen T maler sig gennem Juleevangeliet, projiceres malerierne videre op på et stort lærred/kirkehvælving. Musikperformer Tine K Skau og slagtøjsspiller Kai Stensgaard interagerer på samme tid med deres musik, og billede og lyd smelter sammen til en farvestrålende fortælling.

LYD forvandler BILLEDER forvandler LYD                                                                                                                                      Hverken lyd eller billede står stille, når musikperformere Tine K. Skau, Kai Stensgaard og billedkunstner Karen T. sammen udforsker nye veje indenfor kunstnerisk dialog. ExpandingCanvas hedder ensemblet, der forvandler både musik og billede og får kunstarterne til at smelte sammen.

Karen T er skulptør og billedkunstner. Hun er oprindelig uddannet billed- og textil-kunsthåndværker på Andromeda i Egtved hos Baukje Zijlstra og har siden 1995 udstillet fra New York til Lønstrup og fra Krakow til Brasilien

Tine K. Skau er musikperformer, multiinstrumentalist og komponist. Hun er uddannet blokfløjtist fra Det Fynske Musikkonservatorium, og har i mere end 30 år udfoldet sit klangunivers i koncerter og musikdramatiske sammenhænge.

Kai Stensgaard er slagtøjsspiller og komponist og verdenskendt marimbaspiller. I ensemblet bidrager han som medspiller og komponist. Kai Stensgaard er også teknisk ansvarlig.

Entré kr. 50,- ved indgangen fra kl. 15.30 (Kontanter og MobilePay modtages)