Stillingsopslag: organist og kirke- og kulturmedarbejder

Kunne du tænke dig at arbejde i Mårslet Kirke? Så har du chancen nu, da vi leder efter en ny organist og en kirke- og kulturmedarbejder.

Da vores organist har valgt at gå på pension, leder vi nu efter en ny. Som organist kommer du til at stå for musikken i kirken og andre musikalske indslag/arrangementer. Stillingen er en deltids stilling på 20 timer om ugen.

For mere information se stillingsopslaget her: Stillingsopslag organist

Den anden stilling vi skal have besat er en kirke- og kulturmedarbejder. Du skal varetage bl.a. kristendomsundervisning, babysalmesang, præstesekretær opgaver og kommunikation. Stillingen er en deltidsstilling på 27 timer om ugen.

For mere information se stillingsopslaget her: Stillingsopslag KKM

Vi glæder hos til at høre fra dig.

Mårslet Menighedsråd

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.