Så er der ABBA i sognehuset – Skal du synge med?

Musikjournalist og musiker, Per Wium, tager ABBA-æraen under kærlig behandling.

Siden Per Wium som 9-årig blev væltet omkuld af The Beatles’ toner, har han selv beskæftiget med musik. Han har tidligere været studievært i DR, og de seneste 11 år har han holdt i omegnen af 800 musikforedrag om The Beatles, Frank Zappa, ABBA m.fl. Per Wium spiller keyboards og synger kor i Beatles-bandet “Something”.

Denne aften går Per Wium tæt på en række ABBA-sange og fortæller, hvorfor de er så gode. Mårslet Kirkes Pigekor under ledelse af organist og korleder, Pia Labohn, medvirker med ABBA-hits. Desuden medvirker pigekorets pianist, Marianne Eriksen, på klaver.

Det vil være muligt at købe en 3-dobbelt CD – ”ABBA GOLD” – til rabatpris. Kr. 150,-

Entré kr. 50,- ved indgangen incl. kaffe/te og kage. Kontanter og MobilePay modtages.

Foto: Alex Nyborg Madsen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.