Kom med til Høstgudstjeneste

Temaet for årets høstgudstjeneste omhandler: Hvad skal vi takke for?

Kirkens pigekor og minikonfirmander deltager ved gudstjenesten i det smukt pyntede kirkerum, hvor vi skal synge efterårets smukke salmer. Der er prædiken for de voksne, og børnene vil blive engageret undervejs i gudstjenesten. Der vil også blive holdt nadver på en mere enkel måde.

Vi vil meget gerne opfordre alle gudstjenestedeltagere til at bringe noget hjemmedyrket eller hjemmelavet, som kan pynte kirken og bagefter sælges i minikonfirmandernes bod.

Efter gudstjenesten har vi et hyggeligt samvær med gratis hotdogs. Herefter sælger minikonfirmanderne de lækre afgrøder til en god pris. Pengene fra salget går til Folkekirkens Nødhjælp som i år har fokus på at intet skal gå til spilde.

Alle er hjerteligt velkomne til årets høstgudstjeneste

Med venlig hilsen Signe Høg, Sognepræst

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.