”X-FactorCafé” – Koncert i Mårslet kirke

Søndag den 18. august kl. 16 med ”Anne Mette og Tomas”

Anne Mette Risager Lund og Tomas Lund fra Testrup kastede sig for 2 år siden ud i en livsændrende oplevelse, da de deltog i X-factor. De meldte sig for at få mere musik ind i livet igen. Det var en fantastisk oplevelse, der gav en større ro og lyst til at skabe musik og dele den med andre.

Ved koncerten får Anne Mette og Tomas selskab af guitaristen, Simon Troelsgaard. Trioen spiller en blanding af sange, som de har optrådt med tidligere, men også egne sange, som er skrevet inden for det sidste års tid. Sangene kredser om lysten til at leve livet fuldt ud, så længe man har det, tvivlen om, hvordan man egentlig gør det – og behandler emner som vinterbadning, tro, tango og kærlighed.

Programmet består ligeledes af nyere sange af andre kunstnere – en bred vifte af sange der er tidløse, inderlige og nærværende. Men den røde tråd holdes af vokalharmonier og lækker akustisk guitar.

Entré kr. 50,- ved indgangen fra kl. 15.30. Kontanter og MobilePay modtages.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.