🐝🌼Kom til Biernes dag på Mårslet kirkegård🌼🐝

På kirkegården her i Mårslet har vi fået mange tusinde nye beboere, altså ikke underboere😅, men bi-beboere🐝. De flyttede ind for et par uger siden og er faldet godt til. Bistaderne er opsat og bliver passet af Alice Schou Nørgaard, lokal biavler og formand for Moesgård Biavlerforening.

Storkenæb giver god mad til bierne på kirkegården. Men bierne er ikke de eneste insekter, kan du finde Mariehønen?

I anledningen af at det den 20. maj er Biernes Dag, vil vi gerne invitere jer til at komme forbi og lære bierne bedre at kende. I samarbejde med Moesgård Biavlerforening har I muligheden for at lære meget mere om bierne når biavlerne Lars Henriksen og Claus Truelsen kommer forbi. Med sig bringer de børnebidragter samt en del informationsmateriale om bier, og selvfølgelig er de to herrer fulde af svar på alle jeres spørgsmål.

Arrangementet løber i tidsrummet 14 – 17, mandag den 20. maj. Det er gratis og er for både børn og voksne. Vi håber at se en masse spørgerlystne og nysgerrige mennesker med lyst til at fejre bierne.

For mere information om bierne:
https://maarslet-kirke.dk/2019/05/16/%F0%9F%90%9Dhonningbier-paa-kirkegaarden%F0%9F%90%9D/

For mere information om andre steder I kan besøge en bigård:
https://www.biavl.dk/besoegsbigaarde/

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.