🎭🕊Pinsespil🕊🎭

Som led i skole-kirke-samarbejdet opfører 3.C fra Mårslet skole Pinsespil i Mårslet Kirke.

Alle elever i 3.C får via Pinsespillet et indblik i en af den kristne kirkes betydningsfulde højtider – kirkens fødselsdag.

Pinsespillet åbner med Jesu dåb i Jordanfloden, hvor vi skal se HÅ dale ned over ham som en due. Derefter opleves Hå, som er kærlighedens ånd, som punktnedslag i Jesu liv for endelig efter hans død og opstandelse at fylde disciplene med livsmod og lyst til at fortælle om ham. Disciplene opfordrer alle til at leve i kærlighed til gud og medmennesket, sådan som Jesus også siger i det dobbelte kærlighedsbud. Det er de tanker og fortællinger, Pinsespillet forsøger at konkretisere gennem drama og sang.

Alle er velkomne til at kigge forbi for at se spillet, hvor 3.C fra Mårslet Skole og Mårslet Kirkes korskole medvirker. Pinsespillet opføres i ugen op til Pinse:

Torsdag den 6. juni kl. 15.00 – 15.40: Forestilling for familie, venner og andre interesserede

Fredag den 7. juni kl. 10.00 – 10.40: Forestilling for 1. klasserne og 3.A + B

Fredag den 7. juni kl. 11.00 – 11.40: Forestilling for 2. klasserne og 3.D