🎉👏Genindvielsen af Mårslet Kirke🤩🎉

Efter at kirken har været lukket i næsten et år, er vi nu parate til at vise alt det flotte arbejde der er blevet lavet! Vi ved at mange af jer har fulgt processen her på siden, facebook eller i Mårslet Bladet, men nu er det snart muligt at se det hele med egne øjne 👀⛪🎇. Vi har officiel åbning Palmesøndag, den 14. april kl. 10. I kan se den officielle invitation herunder.

Billederne viser kirken mens det sidste malearbejde blev lavet færdig.

Hvis man ikke skulle kunne komme forbi kirken Palmesøndag bliver der holdt gudstjeneste i kirken Skærtorsdag, Langfredag, påskedag og 2. påskedag. Altså er der rig mulighed for at se det smukt renoverede kirkerum. Og så er der selvfølgelig gudstjeneste alle søndage herefter 😊.

Vi håber at rigtig mange mårslettere vil komme forbi Palmesøndag og gøre dagen rigtig festlig! 🎉🎶🤩⛪

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.