Påskemåltid og symboler

Fredag d. 5 april kl. 17.30 i Mårslet Sognehus

Kom til en dejlig aften med god mad, koncert og festlige indslag.

Aftenens program:

  • Koncert arrangeret af organist Pia Labohn.
  • Påskemåltid. Menu 2019: Forret: Bøgerøget hjorteinderlår m. bagte tomater, ost og granatæble på salatbund dertil hjemmebagt brød. Hovedret: Oksemørbrad med kartoffeltimbale, syltede rødløg, sauce og bronzefennikelsalat. Dessert: Chokoladekage pyntet med brændt marengs, krystalliseret chokolade, havtornkaviar og halvkugler af havtornmousse.

(OBS! Husk selv at medbringe drikkevarer. Hvis du har nogen madallergier, så oplys det venligst ved tilmelding)

  • ”Påsken og dens symboler. Hvilke kender vi? Hvad betyder de? Og hvad mangler vi?” Ved sognepræst Signe Høg

I løbet af aftenen vil vi synge påske- og forårssange. Deltagerne er meget velkomne til at medbringe små underholdende indslag.

Jette Kristoffersen og Susanne Lunderskov lægger stor entusiasme i at lade middagen være en kulinarisk oplevelse for de deltagende, så forkæl dig selv med en billet til denne fine aften, hvor der bliver kredset ikke bare for ganen, men også for hørelsen, når Pia Labohn fremfører en som altid fin koncert. Med hvem er endnu en overraskelse.

Tilmelding: Tilmelding og billetsalg sker ved henvendelse til kordegn Henny Margrethe Bauning, der kan kontaktes på kirkekontoret på Obstrupvej 4A, tlf.: 86293440 mellem kl. 9.00 og 13.00 tirsdag og onsdag. Kan det ikke lade sig gøre, kan man henvende sig til Signe Høg: 86290234 eller e-mail: skh@km.dk.

OBS! Sidste frist for tilmelding er d. 22. marts. Pris 200 kr. Max 45 deltagere, og det er ”først-til-mølle”

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.