Hvornår kan vi få dåb?

Vi har hørt, at flere i byen har ventet med at få deres barn døbt, til Mårslet Kirke vil stå færdig, flot nyrenoveret. For at imødekomme et forventeligt større behov for dåb har vi ud over de sædvanlige søndagsgudstjenester –eller evt. Skærtorsdag eller 2. påskedag- også valgt at tilbyde, at man kan få sit barn døbt lørdag d. 27. april kl. 11.00, hvor sognepræst Signe Høg afholder børnegudstjeneste. Til denne gudstjeneste må man derfor kunne forvente, at der er noget mere uro end på en almindelig søndag. Kirkens korskole er med til at gøre denne gudstjeneste festlig.

Lørdag d. 4. maj kl. 11.00 afholder sognepræst Trine Nissen en dåbsgudstjeneste, hvor der vil være plads til endnu flere dåbsfamilier.

Derudover kan man også tage til en anden kirke i århus-området, hvis man ganske enkelt bare vil have en dåb i en kirke, uden at det nødvendigvis er i ens egen kirke. Se omtale af DropInDåb her på siden. Vær desuden opmærksom på, at vi normalt ikke har dåb den første søndag i måneden, og at der er konfirmationer d. 12., 17. og 19. maj og derfor heller ikke mulighed for dåb på disse helligdage.

Sognepræsterne, Signe Høg og Trine Nissen

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.