DropInDåb

I den danske folkekirke er det aldrig for sent at blive døbt. Derfor er Folkekirken i Aarhus gået sammen om at tilbyde DropInDåb. Der inviteres til en dåbsdag, hvor alle kan blive døbt på stedet uden tilmelding og planlægning af stor fest.

Man kan komme når som helst i det tidsrum kirken er åben. Alle er velkomne, børn som voksne, også selvom man ikke bor i byen. Man er velkommen til at have gæster med, men man kan også komme alene – så sørger kirken for at stille de nødvendige dåbsvidner til rådighed. Når man møder op, får man en kort samtale med en præst, og bagefter bliver man døbt i kirken. Dåben foregår helt som vi plejer, bare uden tilmelding. Der vil være musik i kirkerummet, og bagefter bydes på en forfriskning og en dåbsgave, som kan hjælpe med at folde dåbens betydning ud, fx en salmebog, Bibelen eller en genfortælling af Bibelen.

Det eneste der skal medbringes er gyldig billedlegitimation. Børn under 18 år skal have forældre eller værge med.

Nye datoer bliver løbende opdateret.

DropInDåb

6. april kl. 14-17: Tranebjerg Kirke, Tingvej 2 – Tranebjerg, 8305 Samsø