Juleaftens gudstjenester i hallen

Juleaften d. 24. december i år holder vi gudstjeneste i Mårslet Hallen. Da vi kan være mange i rummet på én gang, holder vi kun to gudstjenester om eftermiddagen: Kl. 13.30 ved Signe Høg og kl. 15.00 ved Trine Nissen.

Der er indgang fra skolens parkeringsplads på Testrupvej. Vi håber, at mange af jer vil dukke op og være med til at skabe en festlig stemning på trods af de anderledes rammer. Jesus blev jo ikke født på et fint herberg, da der ikke var plads til den lille familie der, så de måtte nøjes med en stald. Mårslet Kirke er lukket under renoveringen, og vi må søge andre steder hen, hvor vi kan være, mens vi forventningsfulde glæder os til at få en fin kirke igen.

 Med venlig hilsen, Signe Høg og Trine Nissen

Kirken samler ind til udsatte børns jul

Julen er hjerternes tid – en kærlig tid, med hygge og varme og glæde. Men mange udsatte familier i Danmark har i forvejen svært ved at få pengene til at slå til, så for dem er julen derfor også forbundet med frygt og bekymringer. Der er ikke råd til at give børnene en jul, der minder om deres kammeraters.

Disse familier kæmper også ofte med sygdom eller sociale og psykiske problemer, hvilket påvirker børnene i familien – især i julen.

Kirkens juleindsamling giver udsatte familier mulighed for at holde en rigtig jul. Det indsamlede beløb fordeles via Børnesagens Fællesråd – der har over 100 års erfaring med socialt arbejde i Danmark – til fattige børnefamilier med kun én forsørger.

Julen kom ind i verden med det lille barn fra Betlehem for over 2000 år siden og julefest og julegaver er ikke bare rare, men minder også børn om, at de er elskede af såvel mennesker som af Gud.

Det er muligt at donere med MobilePay i kirken hele juletiden og selve juleaften, så alle kan være med til at give udsatte børn en god og varm jul, med mad på bordet og gaver under træet.

MobilePay: 24 62 62 29

Tak for din støtte og glædelig jul.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.