Livet på kirkegården

billede8 billede9November måned

Vi lukker for vandet ved alle de udendørs vandhaner, når der er udsigt til den første nattefrost. Herefter anbefaler vi, at eventuelle friske blomster i buketter bliver lagt på gravstedet, hvor de holder bedre frem for at stå i en vase.

I november er vi godt i gang med grandækning af gravsteder. Vi begynder i de afdelinger, hvor der er færrest træer og flytter rundt efterhånden som bladene falder ned. En anden stor opgave er nemlig fjernelse af nedfaldne blade på gravsteder og gangarealer. Godt 2½ tons gran og fyr bliver fordelt på gravstederne, som herefter står beskyttede og smukt pyntede henover vinteren.

Lige før advent udlægger vi jule- og vinterkranse på de gravsteder, der har bestilt dette, ligesom vi pynter med juletulipaner midt i december. Det er stadig muligt at bestille disse ydelser.

Anne Marie Dalsgaard Mikkelsen

 

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.