KulturCafé

”Kulturcafé 8320” byder velkommen til en ny sæson
med et spændende og varieret program.

Foråret 2017:

MusikCafé: Søndag den 15. januar kl. 16 i Mårslet kirke.
Festlig nytårskoncert med ”Polkalypso Steelband”. Kirkekoncert i anledning af at det i 2017 er 100 år siden, De Dansk Vestindiske Øer blev solgt til USA.
Olietønderne betjenes af janitsharerne Kai Stensgaard, Jesper Mikkelsen og Lars Skov.
Entré kr. 50,-.

Litteratur- og MusikCafé: Onsdag den 1. februar kl. 19.30 i Sognehuset.
Sangeren og digteren, Karen Marie Troldborg, har efter sin mors død udgivet digtsamlingen, ”Over Revet Langt Ude”. Digtene, som både er skrevet af Karens mor, Kirsten, under sygdomsforløbet samt af Karen efter moderens død, omhandler kræft, sorg og kærlighed.
Karen har sat musik til nogle af digtene og vil synge, læse op og fortælle om projektets baggrund.
I samarbejde med ”Litteraturkreds 8320”.
Entré kr. 50,-.

MusikCafé: Søndag den 5. februar kl. 16 i Mårslet kirke. ”Cash i kirken”.
Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer “Cash i kirken”.
En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.
Entré kr. 75,-.

PræsteCafé: Onsdag den 22. februar kl. 19.30 i Sognehuset.
Konstitueret sognepræst ved Mårslet kirke, Gunnar Kasper Hansen: ”14 år som præst i Tintins fædreland”.
Kasper fortæller om sine oplevelser som dansk præst i Bruxelles, om mødet med en fremmed kultur og på den måde at lære sin egen kultur at kende.
Gratis adgang.

SangCafé: Tirsdag den 21. marts kl. 19 i Sognehuset.
Willy Egmose, der er organist, jazzmusiker, komponist og har skrevet adskillige nye salmer, leder en sangaften, hvor også Mårslet Kirkes Pigekor under ledelse af Pia Labohn medvirker.
Kom glad og få smurt stemmebåndene.
Gratis adgang.

Musik- og LutherCafé: Søndag den 2. april kl. 16 i Mårslet kirke.
”Luther Musik”. Vi fejrer Luthers 500 års jubilæum med Dorthe Zielke, trompet og Søren Johannsen, orgel. En koncert, der med en visuel fortælling på storskærm når både rundt om mennesket Martin Luther, reformatoren og reformationen. ”Næst efter Gud er musikken det, som mest fortjener at fejres”. Citat: Martin Luther. Entré kr. 50,-

Ved arrangementer med entré møder man blot op og køber billet til det pågældende arrangement ved indgangen.

Vi ser frem til en spændende og indholdsrig sæson.

KulturCafé-gruppen –
Anna Johnsen, Rigmor Nilsson, Lisbet Thorendahl og Pia Labohn.