KulturCafé

”Kulturcafé 8320”

byder velkommen til en ny sæson med et spændende og varieret program.

Efterår 2017:

LitteraturCafé: Tirsdag den 19. september kl. 19.30 i Mårslet Sognehus.

”Dostojevskij og det gådefulde menneske”.

Sognepræst ved Mårslet kirke, Signe Høg, fortæller om den russiske forfatters spændende liv (1821 – 1881) og forfatterskab. Desuden kommer hun ind på, hvordan man kommer i gang med at læse Dostojevskij, og hvorfor han stadig er så aktuel.

Gratis adgang.

MusikCafé: Søndag den 8. oktober kl. 16 i Mårslet kirke.

Succes-duoen ”Jane og Shane” vender tilbage til Mårslet kirke med forførende og original britisk/irsk folkemusik.

En helt igennem ekstraordinær musikalsk oplevelse med Jane Clark, violin og Shane Donnelly, guitar, der med deres medrivende energi skaber magiske øjeblikke.

Forhøjet billetpris: kr. 100,-.

MusikCafé: Søndag den 12. november kl. 15 i Mårslet Sognehus.

”Historien om Kim Larsen” med Karsten Holm.

Et sangforedrag, hvor Karsten Holm fortæller historien om Danmarks nationalskjald, Kim Larsen, og synger nogle af hans sange.

Entré kr. 50,-

Litteratur- og MusikCafé: Onsdag den 22. november kl. 19.30 i Mårslet Sognehus.

Göran Tunström – ”Juleoratoriet”.

Konstitueret sognepræst ved Mårslet kirke, Gunnar Kasper Hansen, har givet sit foredrag overskriften: ”Juleoratoriet” – en fortælling om at lade musikken lyde, hvor man mindst af alt venter det.”

Forår 2018:

MusikCafé: Søndag den 14. januar kl. 16 i Mårslet kirke.

”Hyldest til kærligheden og Livsglæden på fransk” – ”Den franske Kvartet”.

En koncert, hvor vi kommer rundt i både kendte og kvartettens egne franske sange (med tekster af bl.a. Piaf, Prins Henrik og Claude Chichon), der beskriver kærligheden og livsglæden på forskellige planer.

”Den franske Kvartet” består af: Claude Chichon, sang – Emil Bosnjak, harmonika – Karsten Aaholm, guitar samt Thomas Sejthen, kontrabas.

Entré kr. 50,-.

LitteraturCafé: Onsdag den 7. februar kl. 19.30 i Mårslet Sognehus.

Tove Ditlevsen – ”Forfatteren og kvindens univers”.

Højskolelærer og cand. pæd. Lene Kirkegaard fortæller om Tove Ditlevsens forfatterskab.

I samarbejde med ”Litteraturkreds 8320”.

Entré kr. 50,-.

SangCafé: Torsdag den 1. marts  kl. 19 i Mårslet Sognehus.

Dirigent og komponist, Hans Holm, leder en sangaften, hvor også Mårslet Kirkes Pigekor under ledelse af Pia Labohn medvirker. Hans Holm har komponeret flere sange i Højskolesangbogen – bl.a. ”Livstræet” – og er også repræsenteret i salmebogen med ”Spænd over os dit himmelsejl”.

Kom glad og få smurt stemmebåndene J

Gratis adgang.

PåskeCafé: Fredag den 16. marts kl. 17.30 i Mårslet Sognehus.

Aktivitetsudvalget og KulturCaféen indbyder til ”Påskemåltid”. Der indledes med en lille ½-times klassisk kammerkoncert.

Tilmelding/billetkøb og program bekendtgøres i Mårslet-Bladet og på kirkens hjemmeside – www.maarslet-kirke.dk – efter nytår.

Forhøjet billetpris: kr. 200,-.

MusikCafé: Søndag den 18. marts kl. 16 i Mårslet kirke.

”Påskeevangeliet”.

Trioen, ”ExpandingCanvas”, har gennemkomponeret påskens fortælling i 5 centrale motiver. Musik, ord samt Karen T’s billedkunstneriske metamorfoser fører publikum igennem ”Den stille Uges” fortælling.

”ExpandingCanvas” bringer lydene og beretningen fra Jerusalem helt tæt på med flere projektorer, lydspor, stilhed, ny og gammel musik, orden og kaos.

”ExpandingCanvas” består af Karen T. Christensen, billedkunstner – Tine K Skau, instrumentalist, performer og komponist – samt Kai Stensgaard, slagtøj.

Entré kr. 50,-

Angående billetkøb møder man op og køber billet til det pågældende arrangement ved indgangen. Kontanter medbringes, da Mårslet kirke ikke modtager Dankort og MobilePay.

Vi ser frem til en dejlig og indholdsrig sæson. Sæt allerede nu kryds i kalenderen:-) Der ligger en folder i kirkens våbenhus og i Sognehuset. Tag gerne én med hjem:-)

KulturCafé-gruppen –

Anna Johnsen, Rigmor Nilsson, Lisbet Thorendahl og Pia Labohn.