Hyggeklubben

Hyggeklub-logoMårslet Hyggeklub henvender sig til pensionister og efterlønsmodtagere bosat i Mårslet Sogn til uforpligtende sammenkomster i Sognehuset med mange interessante og spændende arrangementer. Det er altid den 2. torsdag i måneden fra kl. 14:00 – .16:00, undtagen i månederne juni, juli og august.

Der er intet kontingent, arrangementerne er – bortset fra udflugterne – gratis, men da Aarhus Kommune har skåret kraftigt i tilskuddet til foredrag, ser vi os desværre nødsaget til at hæve prisen for kaffe og hjemmebag til 40 kr. pr. person til vores normale månedsmøder. Ligeledes vil prisen på udflugter også stige fremover, da busselskaberne også hæver priserne.

Arrangementerne strikkes sammen af en selvbestaltet bestyrelse, der p.t. er sammensat således:

else-svendsen-blaaElse Svendsen, tlf. nr.: 86936038, e-mail: else.svendsen@gmail.com

grethe-soerensen-ramGrethe Sørensen, tlf. nr.: 86298105, e-mail: ogjts@ofir.dk

joergen-lauritsenJørgen Lauritsen, tlf. nr.: 40552435, e-mail: jlt@sjl.dk

ElinorElinor Olsen, tlf. nr.: 30 53 59 27, e-mail: nielsogelinor@youmail.dk

 

 

 

De næste begivenheder i hyggeklubben:

Torsdag d. 12. januar kl. 14.00

DA JEG VAR LILLE, OG LANDBRUGET VAR STORT
Og min bedstemors fætter var statsminister i Danmark.
Det var dengang, hunden Laika kredsede rundt om jorden, og frøken Hansen underviste i skolen. Og dengang, Kresten Hjulmand kørte mælk til mejeriet, og Henry From reddede et straffespark. Det var dengang, kornet blev høstet med selvbinder og tærsket i tærskeværk. Og dengang, drengene lod håret gro, musikken hed pigtråd, og Apollo 11 landede på månen. Jørgen Gleerup fortæller om en række erindringsbilleder fra livet på landet i 1950´erne og 60´erne – og krydrer med tidens viser og sange.

Torsdag d. 9. februar kl. 14.00
FORUNDRINGSPARATHED
Forstander Jørgen Carlsen fra Testrup Højskole har fundet på et nyt ord: forundringsparathed. Han vil i sit foredrag præsentere et par eksempler på forundringsparathed med baggrund i livsanskuelse, filosofi, litteratur og højskolens univers. Han ser højskolen som den organiserede protest mod ligegyldiggørelsen af livet og fremhæver højskolesangens betydning i denne sammenhæng. En god højskolesang stimulerer vores fornemmelse for livets underforståede under. Den skaber forundringsparathed. Det skal vi med højskolesangbogen i hænderne opleve forskellige eksempler på.

Torsdag d. 9. marts kl. 14.00
FRA VIBYDRENG TIL BORGMESTER OG RÅDMAND
Flemming Knudsen fortæller om sit spændende liv fra opvæksten i Viby, livet som folkeskolelærer i 25 år, idrætsleder i 30 år til sin politiske karriere som byrådsmedlem i 24 år og nu medlem af regionsrådet i Region Midtjylland. Desuden kommer han ind på nogle af sin ungdoms forbilleder. Der bliver også talt om kontroversielle emner, og ting som vi måske tager for givet i vort nuværende samfund. Flemming Knudsen lægger op til debat og er villig til at besvare alle spørgsmål af et ærligt hjerte.

Torsdag d. 6. april kl. 14.00
FANDANGO
Spillemandslauget Fandango vil underholde med skøn spillemandsmusik.

Torsdag d. 11. maj
HELDAGSUDFLUGT
Sæt kryds i kalenderen – nærmere besked følger senere.

Lukket for kommentarer.