Fredagsspisning

Fredagsspisning  i  Sognehuset

Fredagsspisning  er  for  alle  i  Mårslet  og  omegn  som  har  lyst  til  nogle  timers  hyggeligt  samvær.

Hvem:   Alle  børn  og  voksne  mellem  0-­110  år

Hvor:     Mårslet  Sognehus,  Obstrupvej  4

Arrangører:   Mårslet  Menighedsråd

Hvad:   Fællesspisning,  et  par  sange,  legehjørne  for  de  mindste,  spil  for  de større  børn,  snak  for  de  voksne.  Vi  slutter  med  at  læse søndagens  bibeltekst.

Pris:     kr.  25  pr.  voksne  og  kr.  20  pr.  barn  (dog  max  kr.  100  pr.  familie)

Tilmelding:   senest onsdagen før til:  rl@maarslet-kirke.dk

Har  du  spørgsmål  er  du  velkommen  til  at  kontakte  René  Tindbæk  Lunderskov, tlf.  22  76  15  39, eller Ebbe  Nørgård  Pedersen, tlf.  86  29  71  55

• Fredagsspisning den 24.november, klokken 18:00 Fredagsspisning er for alle, som har lyst til nogle timers hyggeligt samvær i fællesskab med andre fra sognet. Vi begynder med fællesspisning og et par sange. Derudover er programmet: Legehjørne for de mindste, spil for de større børn, snak for de voksne. Vi slutter med at læse søndagens bibeltekst. Pris: 30 kr. pr. voksen og...