Allehelgengudstjeneste

Begivenhedsdetaljer

Alle helgens dag. Præst: Signe Høg.

Allehelgensgudstjenesten har en særlig karakter. Det er en god tradition i Mårslet Sogn, at vi læser navnene op på alle dem, vi har mistet her i det forgangne år (Vi har selvfølgelig indhentet tilladelser hertil fra nærmest pårørende). Enhver der er kommet i kirken denne dag vil naturligt tænke på dem, de savner. Det plejer at gøre godt at være sammen om hver sine tab i det samme kirkerum og høre Bibelens stærke og trøstende ord. Vi kan dog endnu ikke være i kirken pga. renoveringen, så vi vil i stedet skabe en stemningsfuld gudstjeneste i Sognehuset. Det gør vi ved at lægge ekstra vægt på det musikalske, som kirkesanger Lisbeth Frandsen, violinist Neel Westerberg og organist Pia Labohn vil stå for. Efter gudstjenesten bliver der serveret varm suppe.

Sognepræst, Signe Høg