Børne- Bamsegudstjenester

BamseBørne- bamsegudstjenester er gudstjenester for børn, hvor man kan tage sin yndlingsbamse med som gæst. Vi synger nogle børnevenlige salmer, og præsten fortæller en god historie fra Bibelen, og til sidst spiser vi aftensmad sammen i sognehuset. Hele arrangementet er overstået på en times tid, og det eneste som koster noget er maden (10 kroner pr. barn og 20 kr. pr. voksen).

Se hvornår den næste børne- bamsegudstjeneste er herunder:

• Mette Maria tager afsked med en Børne- bamsegudstjeneste den 30.august, klokken 17:00 Børne-Bamsegudstjeneste. Mette Maria Kristensen, som nu har haft orlov fra sin halvtidsstilling som præst ved Mårslet Kirke i to år, har fået fastansættelse på fuld tid hos Skole- kirkesamarbejdet i Aarhus Kommune og kommer derfor ikke tilbage efter sommerferien. Hun tager afsked med denne Børne-bamsegudstjeneste med efterfølgende spisning. Hvis man ikke er så meget til...