Babysalmesang

Babysalmesang er et tilbud for babyer på 2-8 måneder sammen med mor og/eller far.

Babysalmesang er en god og rolig start på dagen med sang og nærvær i det smukke kirkerum og i selskab med ligesindede. Tilmed dig ved at skrive til: kkm.maarsletkirke@gmail.com. Næste hold begynder fredag den 27. oktober kl.10.00 og er åbent for tilmelding.

Til babysalmesang synger vi salmer og børnesange kombineret med fagter og bevægelser, der skaber en særlig kontakt mellem barn og forælder.

Babyerne sanser og forundres over de smukke sange, blafrende tørklæder, sæbebobler og instrumentale lyde, der klinger smukt i kirkerummet. Vi indleder og afslutter babysalmesangen med et lille stykke rolig klavermusik. Efter ca. 45 min. er babyerne trætte efter de mange indtryk. Herefter er der kaffe/the og småkager til de forældre, der har lyst og overskud. Man er velkommen til at pusle og amme i kirken.

Vi synger næsten de samme salmevers hver gang, så vi når at lære dem udenad og så børnene begynder at genkende dem. På den måde bliver der mere overskud til nærvær og plads til genkendelsens glæde. Det kræver ikke særligt musikalske forudsætninger at være med som forælder, så længe man har lyst til at være med og deltage aktivt. Hver gang mødes vi i kirken, hvor der er varmetæpper, som børnene kan ligge på. Forløbet består af 8 gange.

Alle er velkomne.

Tilmelding: Der er plads til max 10 deltagere på hvert hold og tilmelding sker efter ”først til mølle”-princippet, så det er en god idé at være hurtig. Hvis det lyder som noget for dig og dit barn, så tilmeld dig på mail: kkm.maarsletkirke@gmail.com

Forløbet er gratis.

Med venlig hilsen,