Mårslet kirkes Pigekor

Mårslet Kirkes Pigekor

Mårslet Kirkes Pigekor starter sæsonen torsdag den 31. august kl. 16.00-17.30 i Sognehuset

Mårslet Kirkes Pigekor er et kor på højt niveau og er for seriøse og ambitiøse piger fra 6. klasse og opefter. Korsæsonen varer fra 31. august til midten af juni, og pigekoret medvirker ca. 1 gang om måneden ved kirkens højmesse – til jul og påske lidt mere. Desuden medvirker pigekoret ved bryllupper udenfor skoleferierne samt på Lokalcenter ”Kildevang” til jul og påske.

Koret deltager i korstævner arrangeret af foreningen ”Folkekirkens Ungdomskor”. Vi vil gerne være flere – så nye sangere, som har noget på hjerte, og som vil arbejde med og gøre en indsats for, at Mårslet Kirkes Pigekor vedbliver at synge på et højt niveau, er meget velkomne.

Der øves på torsdage kl. 16 – 17.30 i Sognehuset.

Nye sangere optages efter sommerferien, efterårsferien og juleferien efter forudgående henvendelse til korleder Pia Labohn på mailadressen korpia@os.dk eller tlf. 86 55 64 08.