Skal I med til babysalmesang?

Fredag den 25. januar 2019 begynder et nyt hold til babysalmesang. Vi mødes i Mårslet Sognehus klokken 11.

Babysalmesang er en musikalsk og hyggelig stund for dig og dit barn i samvær med andre forældre og børn fra Mårslet og omegn. Vi skal synge, lytte, lave fagter, danse, blæse sæbebobler med mere. Der er efterfølgende kaffe/the, småkager og hyggeligt samvær for dem, der har lyst.

Sang og musik stimulerer dit barns musikalske og sansemotoriske udvikling. Barnet forstår måske ikke salmerne, men kan sanse stemningen og atmosfæren i rummet, og melodierne kan lagre sig i barnets bevidsthed. Babysalmesang giver dig også inspiration til, hvordan du kan synge og bevæge dig med dit barn derhjemme. Det anbefales, at dit barn er mellem 2 og 8 måneder gammelt, når I begynder.

Babysalmesang ledes i forårssæsonen af sognepræst Trine Nissen. Et forløb består af 8 gange, og det koster 200 kr. at deltage. Der kræves ingen musikalske forudsætninger for at deltage.

Tilmelding pr. mail til:

tbni@km.dk

Alle er velkomne!

Venlig hilsen,

Trine Nissen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.