Program for kirkernes studiedage

FOLKELIGHED OG DANNELSE

I 2019 er det 800 år siden, Dannebrog ifølge myten, faldt ned fra himlen! Det danske flag bliver ofte brugt som symbol for danskhed – men hvad ligger der egentlig i at være dansk, og hvad har vi at være fælles om? Grundtvig gjorde en ihærdig indsats for at vække den danske folkesjæl og blev fortaler for almuens dannelse. Hans tanker er grundstenene i hele højskolebevægelsen, som i 2019 kan fejre 175 års jubilæum. Med Kirkernes studiedage 2019 vil vi se nærmere på danskhed, folkelighed og dannelse.

Studiedagene afholdes på skift i Astrup, Mårslet og Tiset og Tranbjerg sogne. Foredragene ligger altid lørdag kl. 9.30-12.00. Alle er velkomne!

Prisen er 25kr. pr. for et enkelt foredrag eller 75kr. for alle fire. I prisen er inkluderet formiddagskaffe. Tilmelding og betaling sker ved fremmøde.

Læs mere om kirkens studiedage og de forskellige foredrag ved at klikke på dette link.