Juleaftens gudstjenester i hallen

Juleaften d. 24. december i år holder vi gudstjeneste i Mårslet Hallen. Da vi kan være mange i rummet på én gang, holder vi kun to gudstjenester om eftermiddagen: Kl. 13.30 ved Signe Høg og kl. 15.00 ved Trine Nissen.

Der er indgang fra skolens parkeringsplads på Testrupvej. Vi håber, at mange af jer vil dukke op og være med til at skabe en festlig stemning på trods af de anderledes rammer. Jesus blev jo ikke født på et fint herberg, da der ikke var plads til den lille familie der, så de måtte nøjes med en stald. Mårslet Kirke er lukket under renoveringen, og vi må søge andre steder hen, hvor vi kan være, mens vi forventningsfulde glæder os til at få en fin kirke igen.

 Med venlig hilsen, Signe Høg og Trine Nissen

 

 

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.