Nyt om kirkerneovering

Mårslet kirke blev lukket efter konfirmationer den 30. maj 2018.

Når disse linjer skrives, er arbejdet med renovering af Mårslet Kirke godt i gang, og hvis man kommer forbi kirken om dagen, kan man fornemme stor aktivitet. Kirken er tømt for inventar. Bænkene blev hurtigt solgt, orgel og alter er pakket ind, og historisk inventar er kørt til konservator. Gulvet er ved at blive hugget op, så der kan lægges nyt rørsystem til fjernvarme. Når disse linjer læses, er der sikkert gjort klar til nyt varmeanlæg, og mureren har lagt slidlag i det niveau, som vi får fremover. Trinnene ned fra våbenhuset og trinnene op til koret bliver fjernet. Omkring sommerferien skal der kalkes og kirkerummet begynder herefter at tage form igen efter en periode med meget opbrydning og støv. Kig gerne ind på hjemmesiden, hvor vi vil lægge billeder ud af processen med kirkerenovering. Billederne er taget af Jørgen Lauritsen den sidste weekend i maj måned.

Kirkerenoveringsudvalget, Erik Lund Sørensen

Kirkerummet før påbegyndelse af renovering:

Kirkerummet efter påbegyndelse af renovering: