Tak til Kasper

Kasper Hansen har været halvtidssognepræst i Mårslet i mere end 2 år. Hans vikariat blev forlænget, så det kunne passe med den nye sognepræsts tiltrædelse pr. 1. juni. Når det til alles lettelse kunne hænge så fint sammen, skyldes det ikke alene velvilje fra Århus Søndre provsti, men også Kaspers ualmindelige fleksibilitet. Det har været en smal sag at tilrettelægge arbejdsfordelingen med Kasper og at indpasse ændringer og tage vare om pludselig opståede situationer, som der er mange af i præsters arbejdsuge. Kasper har været åben både for nytænkning og for at passe ind i traditioner her i Mårslet, og er troligt mødt op til alle mulige aktiviteter.

Kasper er en rolig klippe, som jeg ofte har haft nogle gode faglige samtaler med. Han har nemlig bevaret og til stadighed udvidet sin nysgerrighed på, hvad det vil sige at være menneske. Med sin optagethed af livet, det religiøse og det menneskelige og sin lange livserfaring i kombination, kan man altid gå til Kasper med sin undren over et fagligt emne. – Hvis man ellers har tid nok. For Kasper har mange tanker og anekdoter i ærmet, og ofte er de krydret med humor, for Kasper er gerne mand for en sjov bemærkning. Ingen forfængelighed her; det har været et ret ukompliceret kollegaskab.

Så tak til Kasper for to gode år som min præstekollega!

Med venlig hilsen, Signe Høg

P.S. Der er afskedsreception for Kasper efter gudstjenesten den 27. maj kl. 10.00. Alle er velkomne!

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.