Pinsegudstjeneste i Hørhaven

Friluftsgudstjeneste for alle menigheder i Århus Søndre Provsti.

Århus Søndre Provsti fejrer igen pinsen i fællesskab 2. pinsedag d. 21. maj kl. 11 i Hørhaven.

Vi håber at rigtig mange fra sognene har lyst til at mødes til fælles nadvergudstjeneste under nyudsprungne bøge og en forhåbentlig blå himmel. Ved gudstjenesten medvirker Århus Brassband og et stort kirkekor sammensat af sangere fra hele provstiet. Gudstjenesten forrettes af præster fra alle de deltagende sogne. I år prædiker sognepræst Henrik Søgaard Mikkelsen fra Viby sogn. Kirke og kulturmedarbejder Mona Solsø fra Ravnsbjerg Kirke vil sørge for et særligt program for børnene.

Pinsen kaldes som bekendt også kirkens fødselsdag – den dag, hvor pinseunderet muliggjorde, at evangeliet kan nå ud til hele verden. Derfor giver det særlig stor mening at mødes i et større fællesskab end sognemenigheden netop i pinsen og opleve glæden ved, at vi er mange!

Vi glæder os til en stor oplevelse og til en dejlig dag med mange mennesker i skoven.

Med venlig hilsen ansatte og præster i Århus Søndre Provsti