Kirkerenovering: Kørsel og kirkebænke

Kirkerenovering og kirkebænke til salg

Arbejdet med renovering af Mårslet Kirke starter nu efter sidste konfirmation. Kirken vil være lukket i 7-8 måneder, og det bliver i sig selv en udfordring, men vi glæder os til at se resultatet. Der vil komme nye bænke i kirken og de gamle bænke bliver taget ud. De gamle bænke bliver sat til salg til få hundrede kroner, og vi forventer, at det bliver i sidste halvdel af maj. Er der nogen, der kunne tænke sig at købe en eller flere af de gamle bænke, skal I holde øje med kirkens hjemmeside eller facebook.

Gudstjenester og kørsel underkirkerenovering

Under kirkerenoveringen afholdes de fleste gudstjenester i sognehuset, men vi vil også sommetider holde gudstjenester i Tiset Kirke. Det vil fremgå i bladet og på hjemmesiden, hvor gudstjenesterne afholdes. Ved gudstjenester i Tiset Kirke tilbydes Kirkebil med afgang fra Kirkens P-plads 20 minutter før gudstjenesten. Det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.