Renovering begynder efter konfirmationer og fortsætter året ud

Et udvalg under menighedsrådet har længe arbejdet med planer for renovering af Mårslet Kirke. Vi har senest haft besøg af kirkelige konsulenter i september, og her har vi fået de sidste detaljer på plads. Efterfølgende er vore planer og arkitektens beskrivelser blevet godkendt.

Projektet blev gennemregnet, og der har stadig været et gab mellem budget og det bevilgede. Besparelser kunne blive nødvendige. Tidligere er vi blandt andet blevet bevilget et stort beløb af Salling fondene, og nu håbede vi så at blive yderligere tilgodeset, og det blev vi hen over julen.

A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har givet os tilsagn om tildeling af op til kr. 500.000 kr. Heri ligger også et beløb mærket kirkekunst. Vi er meget taknemlige for denne bevilling, som nu bevirker at projektet kan gennemføres.

Med arkitektens hjælp skal detaljer beskrives og derefter laves der udbud for arbejdet. Vi forventer at være klar til at starte efter forårets konfirmationer, og det vil medføre lukning af kirken året ud. Vi drømmer om at kirken kan åbnes igen til december 2018.

Vi glæder os nu rigtig meget til at komme i gang og se projektet tage form.

Kirkerenoveringsudvalget

Erik Lund Sørensen

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.