Påskemåltid og Jerusalem i Mårslet Sognehus

Mårslet Menighedsråd, aktivitetsudvalget og ”KulturCafé 8320” indbyder til Påskemåltid.

Aftenens program (kort):

Kammerkoncert ved Jeppe Aastrup og Pia Labohn.

Påskemåltid. Menu 2018:

  •       Forret: Forretstallerken inspireret af markedspladserne i Jerusalem serveret med tårebrød.
  •       Hovedret: Marineret lammekølle med Couscous, spinattærte og salat af bitre urter.
  •       Dessert: Mandelkage med portvinskompot og is

(OBS! Husk selv at medbringe drikkevarer. Hvis du har nogen madallergier, så oplys det venligst ved tilmelding.

”Påske og Jerusalem” ved G. Kasper Hansen.

Mere om  aftenens program:
Der indledes med en lille kammerkoncert med bassangeren Jeppe Aastrup, der er bosiddende i Mårslet. Jeppe fik diplomeksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 1996 og debuterede på Den Jyske Opera samme år. I 2003 afsluttede han sin uddannelse på Det Kongelige Operaakademi i København. Jeppe har et utal af kirkekoncerter bag sig og har bl.a. sunget som solist i Mozarts Requiem og Händels Messias. Jeppe Aastrup akkompagneres ved kammerkoncerten af pianist og organist ved Mårslet Kirke, Pia Labohn. Vi er så heldige, at Jette Kristoffersen og Susanne Lunderskov igen i år vil sørge for den kulinariske oplevelse. I år er menuen inspireret af Jerusalem – den hellige stad. Konstitueret sognepræst G. Kasper Hansen har rejst i Jerusalem. Han vil fortælle om sine rejseoplevelser i byen og komme ind på påskefejringen. I løbet af aftenen vil vi synge påske- og forårssange. Deltagerne er meget velkomne til at medbringe små underholdende indslag.

Tilmelding:
Tilmelding og billetsalg sker ved henvendelse til kordegn Henny Margrethe, der kan kontaktes på kirkekontoret på Obstrupvej 4A på tlf. 86 29 34 40 tirsdag og onsdag mellem kl. 9.00 og 13.00 eller på mail: hmb@maarslet-kirke.dk. Henny Margrethe kan oplyse nærmere om betalingsmuligheder.

OBS! Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 6. marts

Pris  200,- kr.

Max 50 deltagere (først-til-mølle)

 

 

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.