Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling i Mårslet

– Vi samler håb ind søndag den 11. marts 2018 kl. 10.00

Pengene fra indsamlingen går til mennesker i nød ud fra princippet hjælp til selvhjælp. Vi arbejder i 25 lande med katastrofehjælp, minerydning, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling. Når kloden rammes af klimaforandringer, ulighed, krig og katastrofer, er det vigtigt at bevare håbet. Heldigvis kan vi hjælpe hinanden på tværs af grænser, så når danskerne samler ind ved dørene, giver de konkret hjælp og dermed håb til verdens mest udsatte mennesker.

Indsamlingen organiseres lokalt af godt 900 frivillige indsamlingsledere. Siden 1999 er der alene på husstandsindsamlingen indsamlet et beløb på 224 millioner kroner, som har forbedret livet for millioner af mennesker globalt. Knap 20.000 frivillige er på gaden hvert år og mange steder er det med hjælp fra den lokale kirke. Det er en hyggelig og meningsfuld søndag på tværs af generationer. Cirka en tredjedel af indsamlerne er konfirmander, spejdere og FDF’ere. Folkekirkens Nødhjælp holder skarp kontrol med korruption og har administrationsudgifter på under 10 procent (8,2 i 2016).

Det er stadig muligt at melde sig som indsamler i Mårslet Sogn!

Er du interesseret i at hjælpe, så kontakt:

Knud Lunderskov,
Tlf.: 40110175/ 86290629,
E-mail: k.lunderskov@gmail.com

 

 

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.