Kirkegårdens udviklingsplan

Som tidligere skrevet i Kirkesiderne, arbejder vi med at udvikle kirkegården, både helheden og detaljerne. I sensommeren har vi bl.a. sået græs syd og øst for kirken med henblik på at gøre de kirkenære omgivelser og adgangen mere venlig og imødekommende. Det vil desuden fremhæve kirken, og få den til at fremstå endnu smukkere.

Der er flere arealer med perleral, der skal reduceres til fordel for græs for at øge frodigheden. Desuden er der planer om omlægning af ledige gravstedsområder til nye gravstedsformer.

Disse planer er i øjeblikket sendt til godkendelse hos provstiet og vil herefter blive omtalt her i bladet og på kirkens hjemmeside. Desuden kan arbejdet naturligvis løbende følges på kirkegården i de kommende måneder.