Ny sæson – Børnekor søger nye sangere

Mårslet Kirkes Korskole starter sæsonen onsdag den 30. august kl. 15.30 – 16.30 i Sognehuset

Korskolen er for børn i 3., 4. og 5. klasse. Korsæsonen går fra 30. august til pinse og for at være med, skal man – udover selvfølgelig at være glad for at synge – kunne læse, have et roligt gemyt og god koncentrationsevne.

Udover at lære nye sange ”leger” vi også med holdning, sangteknik, vejrtrækning og musikteori. Music Mind Games, som er musikteori forvandlet til spil og leg, indgår ligeledes i undervisningen.

Undervisningen er et frivilligt og gratis tilbud; men vælger man at melde sig til, forventes der stabilt fremmøde. Korskolen medvirker ca. 10 gange årligt ved familiegudstjenester og andre børnevenlige aktiviteter – dvs. Lucia-optog samt krybbespil i december, påskespil lige før påske samt pinsespil til pinse. 1 – 2 gange årligt deltager korskolen i korstævner sammen med andre kirkekor arrangeret af foreningen ”Folkekirkens Ungdomskor”.

Der øves på onsdage kl. 15.30-16.30 i Sognehuset.

Nye sangere optages efter sommerferien, efterårsferien, juleferien og påskeferien efter forudgående henvendelse til korleder Pia Labohn på mailadressen korpia@os.dk eller tlf. 86 55 64 08.

Mårslet Kirkes Pigekor starter sæsonen torsdag den 31. august kl. 16.00-17.30 i Sognehuset

Foto: Thomas Valter

Mårslet Kirkes Pigekor er et kor på højt niveau og er for seriøse og ambitiøse piger fra 6. klasse og opefter. Korsæsonen varer fra 31. august til midten af juni, og pigekoret medvirker ca. 1 gang om måneden ved kirkens højmesse – til jul og påske lidt mere. Desuden medvirker pigekoret ved bryllupper udenfor skoleferierne samt på Lokalcenter ”Kildevang” til jul og påske.

Koret deltager i korstævner arrangeret af foreningen ”Folkekirkens Ungdomskor”. Vi vil gerne være flere – så nye sangere, som har noget på hjerte, og som vil arbejde med og gøre en indsats for, at Mårslet Kirkes Pigekor vedbliver at synge på et højt niveau, er meget velkomne.

Der øves på torsdage kl. 16 – 17.30 i Sognehuset.

Nye sangere optages efter sommerferien, efterårsferien og juleferien efter forudgående henvendelse til korleder Pia Labohn på mailadressen korpia@os.dk eller tlf. 86 55 64 08.