Afrunding på skoleårets skole-kirke-samarbejde

Pinsespillet 2017

Tak til 3.d og kirkens korskole for en fantastisk forestilling

3.d og kirkens korskole sluttede skoleårets sidste Skole-Kirke-Samarbejde af med et brag af en forestilling i Mårslet Kirke.

Pinsespillet er, ligesom Krybbespillet og Påskespillet, et Skole-Kirke-Samarbejde og derfor en obligatorisk del af elevernes religions- og kristendomsundervisning.  Projektet er båret af personale fra både skole og kirke.

Pinsespillet er et skuespil i børnehøjde, der handler om pinseberetningen i Bibelen. Det giver børnene en unik mulighed for at lære historien at kende gennem en kreativ proces.

Tit kan man høre børnene spørge, hvorfor de f.eks. har fri på Kristi Himmelfartsdag og i pinsedagene. Pinsespillet giver en bedre forståelse af disse kristne højtider. Kirkespillene handler ikke om forkyndelse men om almen oplysning og dannelse.

Jeg glæder mig til næste skoleår, hvor vi skal lave Krybbespil med 3.a og 3.b i ugerne op til juleferien og Påskespil med 3.c i ugerne op til påskeferien.

Med venlig hilsen,

Johanne Buur Okkels,  Kirke- og kulturmedarbejder

Skole-Kirke-Samarbejde med 3. klasser i skoleåret 2017-2018:

Krybbespil med 3.a og 3.b i uge 49-51

Påskespil med 3.c i uge  10-12

(OBS! Ugerne er vejledende og der kan forekomme ændringer. Som hovedregel ligger kirkespillene altid i ugerne op til en ferie.)

Nedenfor er billeder fra Pinsespillet (Skoleårets sidste skole-kirke-samarbejde):

Fotos af Jørgen Lauritzen