Nyt om kirkerenovering

Som vi tidligere har beskrevet er der længe arbejdet med planer for renovering af Mårslet kirke. Vi synes at det var et gennemarbejdet skitseforslag der blev fremsendt i januar 2017. De kirkelige myndigheder har været grundige og selvom de var på besøg i september 2016, har de bedt om at få mange detaljer beskrevet før godkendelse af projektet.

Her i foråret er der således fremsendt en række ønsker til detaljerede beskrivelser og tegninger, og det arbejder vi nu sammen med arkitekten om at få udfærdiget. Herefter har myndighederne op til 4 måneder til at svare os.

For at kirken ikke er lukket til jul og henover konfirmationerne, udskydes starten af renovering.
Den nye plan er således at renovering af kirken starter lige efter konfirmation 2018, og forhåbentlig kan åbnes igen til december 2018.

Kirkerenoveringsudvalget
Erik Lund Sørensen